Gerealiseerde projecten 

Onze infiltratietunnels zijn onbeperkt koppelbaar en aanpasbaar voor elk project. Bij onderstaande projecten heb je verschillende voorbeelden hoe de tunnels gelegd kunnen worden. 

Project: Parking VTI School

Voor de aanleg van een nieuwe parking van de VTI school zorgde Pluvio voor het infiltratiesysteem. Voor dit project moest er 27.560 liter geïnfiltreerd worden. Hiervoor installeerden we 13 infiltratietunnels in twee rijen. De grondwerkers waren zeer tevreden over het gemak van de installatie.

Project: Nieuw bedrijfsterrein Ardooie 

Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met grondwerken Vereecke. Het infiltratievolume voor dit project was 174m³. Hiervoor waren 82 tunnels nodig. Aangezien de klant voldoende ruimte had in de lengte, werden er twee lange rijen aan tunnels gelegd. 

Project: Parking Delhaize Waregem

Voor de nieuwe Delhaize te Waregem installeerde Pluvio het infiltratiesysteem onder de parking. Op deze manier werd er veel ruimte uitgespaard. Door de grote hoeveelheid aan ruimte konden de tunnels in 5 rijen gelegd worden.  


Infiltatieproject Decam

De Infiltratiehoeveelheid voor dit project bedroeg 350m². Hiervoor plaatsten we in samenwerking met grondwerken Denys 142 tunnels. Dit project werd door twee grondwerkers in maar liefst twee dagen geplaatst.

nl_NLNL